Αρχική Πολιτική Ένταξη του βιολογικού καθαρισμού στις Πετριές στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Ένταξη του βιολογικού καθαρισμού στις Πετριές στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

56
0

Αρχική/Πολιτική/Ένταξη του βιολογικού καθαρισμού στις Πετριές στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Μετά από συνεργασία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση, το έργο του βιολογικού καθαρισμού και των δικτύων μεταφοράς λυμάτων της κοινότητας Πετριών του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

Συγκεκριμένα, το έργο συνολικού προϋπολογισμού € 6.893.669,86 εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και ανήκει στο Υποέργο «Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ).» της Δράσης «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις».

Η ένταξη του ιδιαίτερα σημαντικού έργου, αποτελεί συνέχεια της εντατικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον δήμο Κύμης –Αλιβερίου για υλοποίηση έργων υποδομής, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής μας, για ακόμα μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη.

Οι Πετριές είναι ένα τουριστικό μέρος που αναπτύσσεται ραγδαία και είναι ζωτικής σημασίας η ύπαρξη των κατάλληλων υποδομών για την διασφάλιση της ποιότητας ζωής και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr