Αρχική Πολιτική Εν μέσω εθνικού πένθους η ΝΔ συνεχίζει ακάθεκτη…

Εν μέσω εθνικού πένθους η ΝΔ συνεχίζει ακάθεκτη…

93
0

  • Θεοδώρα Ακριώτου

Όσο εμείς πονάμε, όσο εμείς προσπαθούμε μουδιασμένα να ξαναμπούμε στην καθημερινότητα μέσα σε ένα πένθος που δεν λήγει στο τριήμερο, όσο εμείς προσπαθούμε να μείνουμε ψύχραιμοι και διαυγείς για να επεξεργαστούμε το σημείο 0 που οφείλει να αλλάξει τη χώρα συθέμελα, αυτοί:

ΠΕΡΝΑΝΕ πολυνομοσχέδιο- σκούπα με 263 Άρθρα και 357 σελίδες α) για την ολοκλήρωση του περιβαλλοντικού εγκλήματος που ξεκίνησαν με τον Νόμο Χατζιδάκη ξηλώνοντας κάθε εθνική δικλείδα ασφαλείας σχετικά με την αδειοδότηση των ΑΠΕ, την Προστασία NATURA ώστε να διευκολύνουν/ νομιμοποιήσουν όλα τα έργα που δεν μπορούσαν νομότυπα να κατοχυρώσουν έως τώρα και β) για να προχωρήσουν στην ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ δηλαδή του ΝΕΡΟΥ!!!

ΠΕΡΝΑΝΕ Νομοσχέδιο για ιδιωτικοποίηση του μοναδικού Ογκολογικού Κέντρου Παίδων!

ΡΙΧΝΟΥΝ ΞΥΛΟ και χημικά σε πλατείες γεμάτες παιδιά, μαμάδες με καρότσια και επιζώντες φοιτητές/ριες που ζητούν με ειρηνικές διαμαρτυρίες ΦΩΣ και Δικαίωση για το έγκλημα των Τεμπών!
Όσο εμείς πονάμε, όσο εμείς προσπαθούμε μουδιασμένα να ξαναμπούμε στην καθημερινότητα μέσα σε ένα πένθος που δεν λήγει στο τριήμερο, όσο εμείς προσπαθούμε να μείνουμε ψύχραιμοι και διαυγείς για να επεξεργαστούμε το σημείο 0 που οφείλει να αλλάξει τη χώρα συθέμελα, αυτοί:

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ με του επικοινωνιολόγους τους για το Damage Control ή αλλιώς την επικοινωνιακή διαχείριση της «ζημιάς». Κροκοδείλια δάκρυα από τον Υπουργό Μεταφορών που μέμφθηκε λίγες μέρες πριν την αντιπολίτευση για τις συνεχείς κρούσεις της ως προς την ασφάλεια των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών δηλώνοντας ότι «είναι ντροπή να θέτετε θέματα Ασφαλείας». Σημειώματα/ σκονάκι με απαντήσεις για ερωτήσεις δημοσιογράφων, οδηγίες κινησιολογίας για τα πλάνα του Πρωθυπουργού, επιτροπές διερεύνησης αποτελούμενες από τους προς διερεύνηση και δηλώσεις κενές περιεχομένου. Κενές μέχρι και την φράση του Κ. Μητσοτάκη « Γνωρίζουμε όλοι ότι οι σιδηρόδρομοι της πατρίδας είναι βαθιά προβληματικοί». Αλήθεια κ. Μητσοτάκη; Το γνωρίζατε; Γιατί τότε δεν τραβήξατε το φρένο κ. Μητσοτάκη; Γιατί δεν μας το είπατε, έστω, για να μην αφήσουμε ΕΜΕΙΣ τα παιδιά μας και τους ανθρώπους μας να επιβιβαστούν στο τρένο του θανάτου;

Για τον θλιβερό κ. Μητσοτάκη και την επικίνδυνη κυβέρνηση του τα Τέμπη όπως έσπευσαν να προδικάσουν είναι «εθνική τραγωδία που οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος» και «ζημιά» προς διαχείριση. Για εμάς τα Τέμπη είναι ΕΓΚΛΗΜΑ προαναγγελμένο, ζημιά είναι ΑΥΤΟΙ και πρέπει να τους σταματήσουμε ΤΩΡΑ περισσότερο από ποτέ!

Ακριώτου Θεοδώρα
Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Εύβοιας- υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr