Αρχική Οικονομία Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Επιμελητήριο, μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου...

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Επιμελητήριο, μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ευβοίας

96
0

Αρχική/Οικονομία/Εκπαίδευση/Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Επιμελητήριο, μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ευβοίας

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Εύβοιας μαθητών/τριών και καθηγητών/τριών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ευβοίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023.

Οι μαθητές/τριες στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Διευθύντρια του Επιμελητηρίου κα Άρτεμις Χαρίτου για τον Θεσμικό ρόλο του Φορέα, την όλη λειτουργία του και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Διοίκησης προς όφελος της επιχειρηματικότητας και του Νομού Ευβοίας. Επίσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το video τουριστικών εμπειριών που δημιούργησε το Επιμελητήριο, για την προβολή της Εύβοιας και της Σκύρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως ιδανικούς προορισμούς.

Τους μαθητές που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τόσο για τις αναπτυξιακές και λοιπές δραστηριότητες του Επιμελητηρίου, όσο και για επιμέρους θέματα της επιχειρηματικότητας, συνόδευαν οι καθηγητές κ. Λεωνίδας Τούτσης, κα Αικατερίνη Ντόβα, κα Δήμητρα Τεβεκέλη και κα Ζωή Ρόκα.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr