Αρχική Αθλητικά Ευχαριστίες για την παραλαβή αθλητικού εξοπλισμού των Special Olympics Εύβοιας

Ευχαριστίες για την παραλαβή αθλητικού εξοπλισμού των Special Olympics Εύβοιας

46
0

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 , στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε η παράδοση – παραλαβή τριών νέων σκαφών καγιάκ (δύο μονά και ένα διπλό) δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές μας να προπονούνται με σύγχρονο εξοπλισμό!

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας & Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας & εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας & Πρόεδρος Αναπτυξιακής κ. Ευάγγελος Κούκουζας.

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας κα. Ελευθερία Σαραντίδου, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Ευβοίας κ. Γερογιάκομος,, ο Λιμενάρχη Χαλκίδας κος Φλουρής , ο Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Λ.Ν.Ε κος Χαράλαμπος Μανιάτης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κος Κωνσταντίνος Χροναίος , η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα ΑμεΑ του Δήμου Χαλκίδέων κα Βασιλική Κόντου, η Διευθύντρια Δ.Ο.Υ Χαλκίδος Ευανθία Τύλη και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Αθλητισμού κος Ηλίας Μπουρμάς,

Οι Διευθυντές : του 1ου Πρότυπου Λυκείου Χαλκίδας κα Μαρία Ματθαίου, ο Διευθυντής του 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας κος Ιωάννης Κατσάνος και η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας κα Άννα Καραμπατσώλη και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπαιδεύσεως Νεκτάριος Καντανολέων.

Επίσης και εκπρόσωποι Ιδρυμάτων , Φορέων και Συλλόγων καθώς και οικογένειες των αθλητών μας.
Ευχαριστούμε όλους για σημαντική και εμψυχωτική παρουσία τους.

Από πλευράς των Special Olympics Hellas παρέστησαν ο Πρόεδρος, Πρέσβυς επί τιμή Διονύσιος Κοδέλας , ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό καθώς και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου ο Αντιπρόεδρος κος Ανδρέας Καλιγάς και η Γενική Γραμματέας κα Μαρίζα Οικονόμου . Χαιρετισμό απηύθυνε και η συντονίστρια του Προπονητικού Προγράμματος των Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας.

Ευχαριστούμε και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά για την επιτυχή έκβαση της όμορφης και σεμνής τελετής.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr