Η Αγγελάκης Α.Ε. είναι μία από τις εταιρείες που διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στην εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy 2021”, την οποία διοργάνωσε η New Times Publishing, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις για το 2021 και η πολύτιμη συνεισφορά τους στην εθνική οικονομία.  Η αξιολόγηση τους έγινε με βάση συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες καθώς και με άλλα κριτήρια, όπως την πολιτική τους σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και τη δραστηριότητά τους σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η Αγγελάκης ξεκίνησε το 1962 σαν μία μικρή, οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα έχει καταφέρει να είναι μία από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής κοτόπουλου στην Ελλάδα, με τα προϊόντα της να εξάγονται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Μένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και πάντα με σεβασμό στην παράδοση, η Αγγελάκης έχει καταφέρει να τριπλασιάσει τα οικονομικά της μεγέθη μέσα στην τελευταία πενταετία. Κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, προσφέροντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγελάκης ΑΕ, σχολίασε σχετικά: «Όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, δοκιμάζονται τα οράματα και  η επιχειρηματική στρατηγική, επιβεβαιώνεται η σημασία της ετοιμότητας και της ευελιξίας και, πάνω από όλα, αναδεικνύεται η πιο θεμελιώδης αξία μιας επιχείρησης: οι άνθρωποί της. Η συγκεκριμένη βράβευση είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της Αγγελάκης, που ανταποκρίθηκαν άξια και με πάθος στις προκλήσεις και μας έδωσαν ώθηση, ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικά, καινοτόμα και διαφοροποιημένα προϊόντα.».

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας.

Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr