Οι μαθήτριες του 4ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας, Τσούμαρη Ελένη και Τσισβέρτ-Ντόλκα Ελένα, διακρίθηκαν στον 14o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος, του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης. Απέσπασαν αντίστοιχα το Δεύτερο Βραβείο Διηγήματος για το διήγημα “Μικρός Γαλαξίας” και το Δεύτερο Βραβείο Ποίησης για το ποίημα “Φοβάμαι”.

Συμμετείχαν ενεργά στον Όμιλο Γλώσσας “Εργαστήρι Γλώσσας” του σχολείου. Ο όμιλος λειτούργησε κατά τη σχολική χρονιά 2021-2022 και οι συναντήσεις γίνονταν κάθε Τρίτη 14:00-15:00, μετά το πέρας του ωρολόγιού προγράμματος του σχολείου.

Υπεύθυνες καθηγήτριες, που ανέλαβαν τη σύσταση και τον συντονισμό του Ομίλου Γλώσσας “Εργαστήρι Γλώσσας”, ήταν η κ. Λαχανά Αικατερίνη (ΠΕ02) και η κ. Πανούση Αικατερίνη (ΠΕ02), ενώ πολύ σημαντική ήταν η στήριξη και η αρωγή του διευθυντή του σχολείου κ. Κακαβά Χρήστου.

Τις δράσεις του εργαστηρίου καθώς και μέρος του υλικού που χρησιμοποιήθηκε και δημιουργήθηκε από τα παιδιά, μπορεί να δει κανείς στη σελίδα του εργαστηρίου.

Οι συμμετοχές που διακρίθηκαν, αλλά και οι υπόλοιπες αξιόλογες συμμετοχές, περιέχονται στην ηλεκτρονική εφημερίδα, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του εργαστηρίου.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr