Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΣΟΦΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Γεωργία Καρκάνη και θα μοιραστεί μαζί μας απλές τεχνικές που θα βοηθήσουν τους γονείς να διαβάζουν βιβλία γνώσεων στα παιδιά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Συνδεθείτε με το προφίλ μας στο Instagram @psichogiosbooks ή στο προφίλ της δημοσιογράφου @the_clownfish και παρακολουθείστε Live την παρουσίαση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός της Ελλάδας για μικρά και μεγάλα παιδιά! Η Έλλη και ο Ερμής φωνάζουν «Ζήτω οι διακοπές» και κάνουν όλο εκδρομές! Στα ταξίδια τους έχουν μαζί τον σκύλο τους, τον Ντίνο, που είναι μέγας οικολόγος, κι ένα μυρμήγκι που κάνει όλο σκανταλιές. Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τους την Ελλάδα! Να ανακαλύψουμε νέα μέρη, μνημεία, σπάνια ζώα και φυτά, σύγχρονα σπορ, ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας και κρυμμένους αρχαίους θησαυρούς. Στην περιπέτεια αυτή η παρέα ξεκινάει από την Αθήνα και ταξιδεύει από το Σούνιο και τον Αργοσαρωνικό μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Σακίδιο, νερό, φωτογραφική και φύγαμε, εξερευνητές!

Πηγή: eviaportal.gr