Αρχική Πολιτική Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

105
0

Αρχική/Πολιτική/Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Ο επικεφαλής της Στερεάς Υπεροχής Δημήτρης Αναγνωστάκης ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του 2023.

Ο ίδιος δήλωσε:

Βαδίζοντας προς τις εθνικές εκλογές…

Αγαπητοί φίλοι,
ευχαριστώντας αρχικά, κι από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους αυτούς που με πρότειναν για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όλους εκείνους που ενδιαφέρθηκαν ειλικρινά για τις πολιτικές επιλογές μου, ενημερώνω πως δεν μπόρεσα να κάνω αποδεκτή την άκρως τιμητική πρόταση συμμετοχής μου και δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Παραμένω στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της τρέχουσας περιφερειακής περιόδου, προσπαθώντας καθημερινά, μαζί με όλους τους συνεργάτες μου, για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή σας.
Μένοντας συνεπής στις δημόσιες τοποθετήσεις μου, συνεχίζω ως επικεφαλής της Περιφερειακής μας Παράταξης, μαχόμενος για τις αρχές και τις θέσεις μας, για την ανάπτυξη και τους πολίτες της Στερεάς, οικοδομώντας τις προϋποθέσεις για πολιτική αλλαγή και στην Περιφέρεια, κάτω βέβαια από τις κατάλληλες συνθήκες και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Εννοείται ότι τάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα, για την πολιτική αλλαγή, για το νικηφόρο αποτέλεσμα της δημοκρατικής παράταξης, που τόσο ανάγκη έχει η χώρα και η κοινωνία. Με το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλάζουμε σελίδα, αποκαθιστούμε τις αδικίες, αντιμετωπίσουμε τις ανισότητες, χτυπάμε την αισχροκέρδεια και τη διαφθορά, φέρνουμε τη δικαιοσύνη παντού, θωρακίζουμε τη Δημοκρατία.

Καλό μας αγώνα!

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr