Ημέρα γιορτής σήμερα για τους μαθητές των σχολικών συγκροτημάτων που μετά από δυο χρόνια, ξαναβρίσκονται συγκεντρωμένοι στις αυλές των σχολείων τους, χωρίς μάσκες προστασίας για τον κορoνοϊό.

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε στα σχολεία της Χαλκίδας, όπου μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να έχει πραγματοποιηθεί ο αγιασμός σε όλα τα σχολικά κτίρια. Από αύριο ξεκινούν κανονικά τα μαθήματα.

Το 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας που βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Σαμαρτζή 27, άνοιξε τις πόρτες του ανανεωμένο και όμορφο, καθώς το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Χαλκιδέων είχε πραγματοποιήσει στον χώρο του σχολικού συγκροτήματος εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης του προαύλιου χώρου, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελαιοχρωματισμούς, επισκευές σε χώρους υγιεινής και αιθουσών αλλά και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τα βιβλία είναι έτοιμα για να μοιραστούν από τους εκπαιδευτικούς στους μαθητές, διαδικασία που θα γίνει σταδιακά καθώς κάποια βιβλία θα παραμένουν στο σχολείο για τη διευκόλυνση των μαθητών. Στον αγιασμό παρέστη η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων κ. Δήμητρα Σακελλαράκη.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr