Αρχική Πολιτική Χρέος μας να σταθούμε αρωγοί στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των εθελοντών πυροσβεστών

Χρέος μας να σταθούμε αρωγοί στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των εθελοντών πυροσβεστών

65
0

Αρχική/Πολιτική/Χρέος μας να σταθούμε αρωγοί στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των εθελοντών πυροσβεστών

Ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου επισκέφθηκε το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ψαχνών και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εθελοντές πυροσβέστες.

Ο ίδιος δήλωσε: Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκινάει επίσημα την 1η Μαΐου. Για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσα να μην επισκεφθώ το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ψαχνών, ο οποίος είναι από τους παλαιότερους και πιο σημαντικούς συλλόγους στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης είχα την τιμή να συναντήσω τον προϊστάμενο του κλιμακίου Εθελοντών Πυροσβεστών, τον κ. Σπύρο Ραπτάκη, ο οποίος μου μετέφερε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την στιγμή σαν κλιμάκιο, δίνοντας έμφαση στις άμεσες ανάγκες, τις προκλήσεις αλλά και τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης.

Η συνεισφορά των εθελοντών πυροσβεστών, για την προστασία και την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, ιδίως δε του δασικού πλούτου της περιοχής μας μετά και τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές, είναι εξόχως σημαντική.

Χρέος μας, να σταθούμε αρωγοί στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr