Αρχική Οικονομία Χορηγία της ELVALHALCOR στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής Εύβοιας

Χορηγία της ELVALHALCOR στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής Εύβοιας

52
0

Είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες προς την, ELVAL (Τομέας έλασης αλουμινίου της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.), για την άμεση ανταπόκριση σε σχετικό αίτημά μας και τη χορήγηση στον οργανισμό μας- ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΕΥΒΟΙΑΣ)- ενός πολυμηχανήματος KYOCERA ενός βιντεοπροβολέα EPSON και μιας οθόνης προβολής CONCEPTUM. Η χορηγία αυτή θα διευκολύνει πολύ την εργασία των διεπιστημονικών μας ομάδων τόσο στο πλαίσιο του τοπικού μας δικτύου όσο και στις δράσεις που αναπτύσσουμε στις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Εύβοιας, και επιπλέον θα συμβάλει αποφασιστικά στην ταχύτερη ολοκλήρωση του ψηφιακού μας αρχείου (Ατομικοί

Φάκελοι μαθητών με εκπαιδευτικές ανάγκες) και την αποτελεσματικότερη επεξεργασία των εκθέσεων, την έκδοση των Γνωματεύσεων- Αξιολογήσεων και των Εξατομικευμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που υποστηρίζουν την εκπαίδευση των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Απευθυνθήκαμε στην ELVAL ελπίζοντας ότι – στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τη μορφή χορηγίας – θα καλύψει ένα μέρος των εξοπλιστικών μας αναγκών, ώστε να σταθεί δυνατή η ανάπτυξη των λειτουργικών δυνατοτήτων της δομής μας όσο το δυνατό πιο γρήγορα), όπως οι συνθήκες που βρισκόμαστε απαιτούν. Και πράγματι, η Elval – αποδεικνύοντας ότι δεν αρκείται στο να αποτελεί απλά μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες προϊόντων έλασης αλουμινίου σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά επιπλέον ότι έχει και ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αίσθημα εταιρικής ευθύνης-επικοινώνησε, μέσω του εκπροσώπου της κ Ιωάννη Κουφοπάνου μαζί μας, και με μεγάλη προθυμία,χωρίς καμιά καθυστέρηση,έθεσε στη διάθεσή μας τον παραπάνω εξοπλισμό.

Η άμεση ανταπόκριση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ εκτός από την υλική υποστήριξη προσφέρει σε μας και μια επιπρόσθετη ψυχική ενδυνάμωση ώστε να ανταποκριθούμε στο έργο μας. Για τους λόγους αυτούς εκφράζουμε δημόσια τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr