Αρχική Πολιτική Αλέξανδρος Θεοδώρου: Δυστυχώς στην Βόρεια Εύβοια, τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα

Αλέξανδρος Θεοδώρου: Δυστυχώς στην Βόρεια Εύβοια, τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα

78
0

Αρχική/Πολιτική/Αλέξανδρος Θεοδώρου: Δυστυχώς στην Βόρεια Εύβοια, τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα

Την Βόρεια Εύβοια επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Ο κ. Θεόδωρου δήλωσε: Εδώ οι κάτοικοι γνωρίζουν καλύτερα τι μπορεί να συμβεί όταν το κράτος δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια τους.

Τις περιοχές των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού και Λίμνης-Μαντουδίου -Αγ. Άννας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, Αλέξανδρος Θεοδώρου, στο πλαίσιο περιοδείας του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Θεοδώρου πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με μέλη και φίλους του Κινήματος όσο και με αυτοδιοικητικούς φορείς, με αγρότες αλλά και επαγγελματίες των περιοχών. Στις συναντήσεις, που έγιναν κάτω από τη βαριά σκιά του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, τέθηκαν στο επίκεντρο, όπως ήταν αναμενόμενο, τα ζητήματα της πολιτικής προστασίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Ο κ. Θεοδώρου, στο περιθώριο της περιοδείας του, ανέφερε: “Βρίσκομαι εδώ όπου οι πολίτες γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους τι μπορεί να συμβεί όταν το κράτος παραμένει ανήμπορο και ανίκανο να εγγυηθεί την ασφάλεια και την προστασία τους. Δυστυχώς στην Βόρεια Εύβοια, τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα.

Αντί για λύσεις, κρύβουν τα προβλήματα και το έλλειμμα προετοιμασίας κάτω από το χαλί με φιέστες εξαγγελιών και αντιθεσμικές “επιτροπές Μπένου”.

Όπως τόνισα και στους κατοίκους, εμείς θα είμαστε εδώ αναδεικνύοντας τα προβλήματα συνεχώς και διεκδικώντας τα καλύτερα για τον τόπο. Θα είμαστε συνέχεια εδώ ώστε να γίνουμε η φωνή όσων ανθρώπων αισθάνονται δικαίως ότι δεν ακούγονται.”

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr