Πριν την Ελισάβετ Όλγα που κέρδισε το golden pin του κριτή του μαγειρικού διαγωνισμού κ. Λεωνίδα Κουτσόπουλου, είχε κερδίσει το αντίστοιχο golden pin του Σωτήρη Κοντιζά ακόμη μία Ευβοιώτισσα, η Βασιλική Δροσάτου.

Η Βασιλική Δροσάτου μαγείρεψε συκώτι, αφήνοντας άφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι το καλύτερο πιάτο που έχει δοκιμάσει ποτέ στην ιστορία του διαγωνισμού μαγειρικής.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η Βασιλική Δροσάτου κατάγεται από το Παρθένι Εύβοιας, είναι 47 ετών και μητέρα δυο κοριτσιών. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί δική της επιχείρηση στον κλάδο της ομορφιάς. Το Ινστιτούτο Ομορφιάς είναι στη Νέα Σμύρνη.

Συγκίνησε με την ιστορία της στο MasterChef η Βασιλική Δροσάτου

Η Βασιλική Δροσάτου ήρθε αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Συγκεκριμένα όταν ήταν 22 ετών, παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, όπου απέκτησαν μία κόρη, η οποία είναι σήμερα 25 ετών. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και η Βασιλική Δροσάτου ξαναπαντρεύτηκε. Ωστόσο ο δεύτερος σύζυγός της σκοτώθηκε ακαριαία σε δυστύχημα, όταν το παιδί που απέκτησαν ήταν τριών ετών.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον μαγειρικό διαγωνισμό!

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr