Για τις πιο ειδικές περιστάσεις, όπως είναι το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, σίγουρα όλοι επιλέγουμε πιο πολύπλοκα και χρονοβόρα πιάτα για την οικογένειά μας και τους φίλους μας. Στην καθημερινότητά μας όμως θέλουμε εύκολες και γρήγορες συνταγές που μας εξοικονομούν χρόνο, ενέργεια και χρήματα!

Ένας έξυπνος τρόπος είναι να επιλέγουμε συνταγές που απαιτούν λιγότερο χρόνο προετοιμασίας και μαγειρέματος και άρα λιγότερο χρόνο λειτουργίας της κουζίνας μας. Πείτε, λοιπόν, αντίο στις συνταγές της 1 και 1μιση ώρας και βάλτε στην ζωή σας ενεργειακά πιο φιλικές συνταγές που δεν ξεπερνούν τα 40’ αλλά δεν υστερούν και σε γεύση!

Καλύτερος σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη της Αγγελάκης. Έτοιμο, ζυμωμένο στο χέρι με λαχανικά, βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, ελαιόλαδο και κουρκουμά, δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία παρά μόνο να το ψήσετε στον φούρνο για 20-25’. Και την ίδια στιγμή είναι gluten-free, πλούσιο σε σελήνιο, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό μας για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Πολλαπλά τα οφέλη από την πολυβραβευμένη πρόταση της Αγγελάκης!

Αν ψάχνετε ιδέες για να συνοδεύσετε το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω 3 απλές και πεντανόστιμες συνταγές που θα απαιτήσουν το πολύ 40’ από τον χρόνο σας:

Μπιφτέκι κοτόπουλου με κινόα από τον Cool Artisan

Burger με μπιφτέκι κοτόπουλου, μανιτάρια και Κρητική Ξυνομυζήθρα από τους The Eaters

Σπαγγέτι gluten free με μπιφτέκι κοτόπουλου, μπρόκολο και σάλτσα λευκού κρασιού

Ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες και συνταγές κατάλληλες για κάθε περίσταση στο www.aggelakis.gr/syntages .

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr