Αρχική Lifestyle 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στις Κονίστρες

1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στις Κονίστρες

132
0

Το πρώτο χορωδιακό φεστιβάλ του ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ο Χορωδιακός Χορευτικός Σύλλογος Κονιστρών και αναμένει τη στήριξη όλων μας.

Ο Σύλλογος, γνωστός όλα αυτά τα χρόνια για τη χορευτική ομάδα του, πλέον δίνει το παρόν και με τη νεοσύστατη δίφωνη γυναικεία χορωδία του με Μαέστρο της τον Γιώργο Κοκκίνη. Η χορωδία μετρά 22 μέλη όλων των ηλικιών και πραγματοποιεί τις πρόβες της στο κτήριο του συλλόγου Διρρευμάτων κάθε Τετάρτη 19.30 – 20.30.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Συλλόγου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Κονιστρών.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ έχει ο Γιώργος Κοκκίνης. Ετοιμαστείτε να ακούσετε τη δουλειά που έχει ετοιμάσει τόσο η χορωδία του Χορωδιακού Χορευτικού Συλλόγου Κονιστρών όσο και χορωδίες από την Εύβοια, την Αθήνα και τη Βοιωτία. Συγκεκριμένα, στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν οι χορωδίες: Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Εκπολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου
Ψαχνών Οι Ρίζες, η Χορωδία Γονέων και Φίλων ΧΑΝ, η χορωδία Συλλόγου Γυναικών Η Έκφραση και η Γυναικεία Χορωδία Λιβανάτων 2023.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη! Ο Σύλλογος ζητά από τους παρευρισκόμενους αντί εισιτηρίου, την προσφορά τροφίμων για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Εφοδιαστείτε με καλή διάθεση και συμμετέχετε στην προσπάθεια του Συλλόγου να τιμήσει τη μουσική και τον πολιτισμό.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr