Το Summer Sailing Camp του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2022 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 09:00-14:30. Το καμπ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 και άνω.

Μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, γυμναστική, πρώτες βοήθειες, παιχνίδι παραλίας κλπ, με διαπιστευμένους προπονητές και ειδικά σχεδιασμένα σκάφη, τα παιδιά μαθαίνουν θεμελιώδεις δεξιότητες που σχετίζονται με την ισορροπία, τη λεπτή κινητικότητα, την αντίληψη, τη συγκέντρωση, τη λογική σκέψη τόσο ως ομάδα αλλά και εξατομικευμένα.

Οι μικροί θαλασσοπόροι θα εξοικειωθούν με τα σκάφη, τη θάλασσα και τον άνεμο. 

Με την ολοκλήρωση του καμπ τα παιδιά θα έχουν αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις ικανότητες που εξασκεί ένας ιστιοπλόος ταξιδεύοντας το σκάφος, κάνοντας πειράματα φυσικής, μαθήματα ανακύκλωσης και υγιεινής διατροφής.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας προσκαλεί τα παιδιά να αξιοποιήσουν τις διακοπές τους προσφέροντας τους ένα δωρεάν μάθημα μέχρι 10 Ιουνίου κάθε Σάββατο και Κυριακή 10-00:-12:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε το τηλέφωνο 22221085016 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου www.halkidasailing.gr

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr