Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:15 στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση από την MONNODIC – ABSTRACT SOUNDSCAPE.

Η µουσική κολεκτίβα “Abstract Soundscape”, τα µέλη της οποίας προέρχονται από διαφορετικά µουσικά προσκήνια και έχουν ως κοινό ενδιαφέρον τους µουσικούς πειραµατισµούς, δηµιουργεί ένα κράµα Fusion, ηλεκτρονικής, Trip Hop, Chill και Ambient µουσικής.

Λίγα λόγια για την Monnodic

Η Monnodic, ανήκοντας πλέον στο artist roster της Klik Records, υπηρετεί πιστά το µουσικό της στυλ αναµιγνύοντας µυστικιστικά φωνητικά θέµατα και ανοιχτό αρµονικό περιβάλλον µε τα µουσικά ιδιώµατα της ηλεκτρονικής µουσικής.
Έχει παρουσιάσει προηγούµενα έργα της σε Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ και το live set της είναι ένα one woman show µε live looping & PA, electronic percussion, synths και ατµοσφαιρικό χτίσιµο όπως αρµόζει σε ανάλογες παραγωγές Electronica.
Έχοντας πάθος µε την αισθητική, η ίδια θεωρεί πως κάνει την µετάβαση στον αληθινό της ήχο όταν παίζει και τραγουδά live, ενώ το επερχόµενο άλµπουµ της “Dive” (Klik Records) είναι ένας αντικατοπτρισµός ανάµεσα σε chopped beats, την Soulful & Deep house και τα ουτοπικά σύµπαντα της Melodic Τechno.

Monnodic και Abstract Soundscape
Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος
Είσοδος: ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 21.15

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr