Συναισθηματική Ενότητα και Δείκτης Αντίκτυπου στην Εθνική Ελλάδας πριν την Αναμέτρηση με την Ιρλανδία

Συναισθηματική Ενότητα και Δείκτης Αντίκτυπου στην Εθνική Ελλάδας πριν την Αναμέτρηση με την Ιρλανδία


Το πένθος θα είναι έντονο και απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ιρλανδία για το Nations League (21:45, Alpha TV, Nova Sports Prime). Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς και οι υποστηρικτές που θα γεμίσουν το γήπεδο, σκοπεύουν να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, με τελετουργικό πριν από την έναρξη του αγώνα, αλλά και με μια καλή εμφάνιση κατά τη διάρκεια του αγώνα, επιδιώκοντας να συνεχίσουν την επιτυχία μετά τη νίκη τους στο Γουέμπλεϊ.

Αν και οι παίκτες βιώνουν ένα σοκ και ανείπωτο πόνο, η Εθνική μας πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Στο Λονδίνο, αν και θεωρούνταν το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου, απέσπασαν μια ιστορική νίκη με 2-1 απέναντι στην Αγγλία, αγωνιζόμενοι συγκλονισμένοι από τα τραγικά νέα της Τετάρτης. Ο Ιωαννίδης, βασικός παίκτης, είναι τραυματίας, ωστόσο υπάρχουν διαθέσιμες εναλλακτικές στην επιθετική γραμμή. Επίσης, απουσίες σημειώνονται και από άλλους σημαντικούς παίκτες όπως οι Μπουχαλάκης, Ζέκα και Λημνιός. Η ενδεχόμενη σύνθεση της ομάδας περιλαμβάνει τους Βλαχοδήμο, Ρότα, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Γιαννούλη, Σιώπη, Κουρμπέλη, Μπακασέτα, Μασούρα, Τζόλη και Παυλίδη.

Η Ιρλανδία, από την πλευρά της, έπαιξε την Πέμπτη στη Φινλανδία, καταφέρνοντας να επικρατήσει 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Ισλανδός Χέιμιρ Χάλγκιμρσον, ο οποίος προσπαθεί να φέρει νέο αέρα στην ομάδα. Ωστόσο, η ποιότητα των παικτών που διαθέτει είναι περιορισμένη. Με την Ελλάδα, η Ιρλανδία αντιμετώπισε δυσκολίες, αποσπώντας μόλις μία ισοπαλία σε έξι αγώνες, και σε αυτήν τη διαδικασία οι σημαντικοί παίκτες όπως οι Μπαζούνου, Ντόχερτι και Κόουλμαν δεν βρίσκονται στην αποστολή.

Πηγή: newsbeast.gr