Με μία λιτή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιάννης Μανώλης ανακοίνωσε την πρόθεση του να ηγηθεί της νέας παράταξης που θα διεκδικήσει τον Δήμο Καρύστου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Γιάννη Μανώλη αναφέρει τα εξής:

«Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Φίλες και φίλοι,
Κατόπιν ώριμης σκέψης και με την προτροπή αρκετών συνδημοτών μας, αποφάσισα να κάνω το πρώτο βήμα για την δημιουργία μίας νέας δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει τον Δήμο Καρύστου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τους επόμενους 18 μήνες, μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνδιαμορφώσουμε μία αξιόπιστη, ρεαλιστική και πλειοψηφική πρόταση που στο επίκεντρό της θα βρίσκονται οι δημότες και οι ανάγκες τους.

Τα προβλήματα του τόπου μας είναι πολλά. Οι ευκαιρίες, όμως, για πρόοδο, ευημερία και ανάπτυξη είναι περισσότερες. Για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες χρειάζεται να “παίξουμε” ομαδικά.

Σύντομα προχωράμε στην ιδρυτική διακήρυξη της νέας δημοκρατικής δημοτικής παράταξης που θα στηρίζεται στις αρχές της πολυφωνίας, του διαλόγου, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

Φιλοδοξούμε η νέα παράταξη να στεγάσει τις ελπίδες και τις προσδοκίες όλων όσων αναζητούν καλύτερες μέρες. Γι’ αυτό απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όσες και όσους ευελπιστούν σε αλλαγή σελίδας, να συστρατευθούν μαζί μας προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε τις εξελίξεις και να προχωρήσουμε μπροστά!».

Το Φθινόπωρο προχωράει σε Ιδρυτικό Συνέδριο για την δημιουργία παράταξης αρχών

Κατόπιν επικοινωνίας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καρύστου, μας είπε ότι έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την διεξαγωγή ιδρυτικού Συνεδρίου το Φθινόπωρο, όπου τα ιδρυτικά μέλη θα συναποφασίσουν το όνομα της δημοτικής παράταξης, τις καταστατικές λειτουργίες, τα οικονομικά του συνδυασμού και τις αρχές της. «Θα φτιάξουμε μία καινοτόμα -για τα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης- παράταξη αρχών και αξιών. Όχι έναν προσωποπαγή πολιτικό οργανισμό με ημερομηνία λήξης αμέσως μετά την διεξαγωγή των εκλογών», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Μανώλης. «Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στη δύναμη της ομάδας και στις αρετές του δημοκρατικού διαλόγου», συμπλήρωσε.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr