Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε ένα λαμπερό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο. Το παρών έδωσε και ο Πολ Ευμορφίδης, ο ιδρυτής της Coco – Mat ο οποίος έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ολλανδία και ιδιαίτερο στιλ. O ίδιος επέλεξε για την εκδήλωση να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι, ένα κοντομάνικο πουκάμισο και σανδάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευμορφίδης είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας ενώ η σύζυγός του είναι Ολλανδέζα. Ο επιχειρηματίας χάρισε στο βασιλικό ζεύγος, μέσω της Προεδρίας της Δημοκρατίας, δύο ξύλινα ποδήλατα όπου είχε χαράξει τα ονόματά τους. Μάλιστα, τα ποδήλατα είναι κατασκευασμένα από τα καμένα δέντρα της Βόρειας Εύβοιας.

Ο Ευμορφίδης είναι ένας επιχειρηματίας που ξεκινώντας από το μηδέν, “έχτισε” σταδιακά την εταιρεία οικολογικών συστημάτων ύπνου, λευκών ειδών και επίπλων Coco- Mat, που διαθέτει σήμερα καταστήματα σε διάφορες χώρες – από τις ΗΠΑ μέχρι τη Νότια Κορέα και τη Σαουδική Αραβία – πραγματοποιεί πωλήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ κι έχει κερδίσει τον τίτλο μιας από τις πιο εξωστρεφείς ελληνικές (και όχι μόνο) επιχειρήσεις και πολλά βραβεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο 64χρονος Παύλος και η Ολλανδή σύζυγός του έχουν τέσσερα παιδιά: τον Βίλεμ, την ‘Εμα, τον Τζέιμς και τον Τομ. O Ευμορφίδης κυκλοφορεί με το δικό του ξύλινο ποδήλατο με τον οποίο διασχίζει συχνά όλη την Αθήνα.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr