Αρχική Αθλητικά Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 2ο λαϊκό αγώνα δρόμου Χαλκίδας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 2ο λαϊκό αγώνα δρόμου Χαλκίδας

41
0

Αρχική/Αθλητικά/Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 2ο λαϊκό αγώνα δρόμου Χαλκίδας

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος “Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” σε συνεργασία με το Φιλαθλητικό Όμιλο Ν.Αρτάκης και το Σπουδαστικό Σύλλογο Χαλκίδας διοργανώνουν τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας την Κυριακή 7 Μαΐου 2023. Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Χαλκιδέων και είναι αφιερωμένος στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Οι διαδρομές είναι τρεις:

1000m για παιδιά, συμμετοχή 3 ευρώ και ώρα εκκίνησης 10π.μ.

5 χλμ. συμμετοχή 8 ευρώ και ώρα εκκίνησης 10.20π.μ.

12 χλμ. συμμετοχή 10 ευρώ και ώρα εκκίνησης 10.30π.μ.

Αφετηρία του Αγώνα στο Θερινό Σινεμά “REX” και τερματισμός στα “ΑΓΑΛΜΑΤΑ”(προβλήτα Αγ. Νικολάου), όπου και θα γίνονται εγγραφές κατά την ημέρα του Αγώνα από τις 8.30π.μ. έως και 10π.μ.

Μέρος από τα έσοδα θα προσφερθεί για την κάλυψη ουσιαστικών αναγκών για τα παιδιά του Σπουδαστικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Τιμούμε τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν στα “Τέμπη”, τρέχουμε και στηρίζουμε τα παιδιά του Σπουδαστικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Εγγραφές

Από Πέμπτη 4 Μαΐου έως και Σάββατο 6 Μαΐου θα πραγματοποιούνται εγγραφές συμμετοχής για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας στο χώρο του Συλλόγου, ΕΡΜΟΥ 1 και Φαρμακιδου.
Ώρες εγγραφής: 9.30 – 20:30.

Εγγραφές θα πραγματοποιηθούν και την Κυριακή 7 Μαΐου από 8.30π.μ.-10π.μ.στα ΑΓΑΛΜΑΤΑ (Προβλήτα Αγ.Νικολαου).

Τα τσιπάκια του αγώνα θα δοθούν το Σάββατο 6 Μαΐου στην ΕΡΜΟΥ 1 και την Κυριακή το πρωί από την Γραμματεία στα ΑΓΑΛΜΑΤΑ.

Ειδική τιμητική συμμετοχή στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας, από το Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ “ΦΟΙΝΙΚΑΣ” και τις Μονάδες Ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ΕΠΑΨΗ Εύβοιας, οι φιλοξενούμενοι των οποίων θα δώσουν τις τιμητικές διακρίσεις και έπαθλα.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr