Αρχική Πολιτική Ξεκάθαρη πολιτική βούληση για την άμεση επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Νότιας...

Ξεκάθαρη πολιτική βούληση για την άμεση επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Νότιας Καρυστίας

79
0

Αρχική/Πολιτική/Ξεκάθαρη πολιτική βούληση για την άμεση επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Νότιας Καρυστίας

Την ξεκάθαρη πολιτική βούληση για την επίλυση του ιδιοκτησιακού ζητήματος της Νότιας Καρυστίας, υπογράμμισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, σε ευρεία σύσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά και εμπλεκόμενους φορείς.

Ο κ. Κεδίκογλου, εξέφρασε τη βαθιά ικανοποίησή του για την πορεία της υπόθεσης και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι άμεσα θα αναζητηθεί η τελική νομική φόρμουλα που θα δικαιώνει τους χιλιάδες ιδιοκτήτες γης.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Ομότιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών και Διευθυντής Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου κ.Σπύρος Φλογαΐτης, ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρύστου κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γης κ. Γιάννης Τριανταφύλλης, εκπρόσωποι από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, Νομικοί Σύμβουλοι των δυο Υπουργείων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη γόνιμη συζήτηση, αντηλλάγησαν απόψεις και νομικά επιχειρήματα επί του θέματος, εξετάστηκαν πρόσφατες αποφάσεις, άρθρα και σχετικές αποφάσεις του Άρειου Πάγου με μοναδικό στόχο η νομοθετική ρύθμιση να γίνει δεκτή από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Ο κ. Κεδίκογλου, ζήτησε την επανάληψη της συζήτησης.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr