Αρχική Πολιτική Βαγγέλης Αποστόλου: Επικοινωνιακή φιέστα με ψεύτικες υποσχέσεις Μητσοτάκη από τη Χαλκίδα

Βαγγέλης Αποστόλου: Επικοινωνιακή φιέστα με ψεύτικες υποσχέσεις Μητσοτάκη από τη Χαλκίδα

44
0

Αρχική/Πολιτική/Βαγγέλης Αποστόλου: Επικοινωνιακή φιέστα με ψεύτικες υποσχέσεις Μητσοτάκη από τη Χαλκίδα

Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, υποψηφίου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευβοίας και πρώην Υπουργού, με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στη Χαλκίδα:

“Η καταστροφή της β. Εύβοιας χρησιμοποιήθηκε για μία ακόμη φορά από τον κ. Μητσοτάκη ως επικοινωνιακό ρεσάλτο. Μας είπε ανέμελα ότι ανέλαβε την ευθύνη για τις πυρκαγιές. Πως αποτυπώνεται; Με τις οργανωμένες φιέστες και τα παραμύθια; Οι ελάχιστες αποζημιώσεις και ενισχύσεις που δόθηκαν πρόσφεραν μόνο επιβίωση ελεημοσύνης, εγκαταλείποντας τους κατοίκους στην τύχη τους.

Η παράκαμψη Χαλκίδας δημοπρατήθηκε ως ένα έργο μισό, με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, ενώ προβλεπόταν δύο, και δε θα λύσει το πρόβλημα. Το οδικό δίκτυο της β. Εύβοιας παραμένει προεκλογική υπόσχεση χωρίς αντίκρισμα.

Το ΓΝΧ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το παρέδωσε με το κλειδί στο χέρι και η κυβέρνηση της Ν.Δ. κυριολεκτικά το έκλεισε. Υποβάθμισε το νοσοκομείο, το μετέτρεψε πρόχειρα σε μια ανασφαλή μόνο-Covid κλινική. Εξήντλησε τις δυνάμεις του έμψυχου δυναμικού του και αδιαφορεί για το καθημερινό S.O.S που αυτό εκπέμπει εδώ και 4 χρόνια.

Η Εύβοια δίνει την απάντηση στον κ. Μητσοτάκη: Ως εδώ! Την Κυριακή 21 Μαΐου θα απαιτήσει δικαιοσύνη παντού.”

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr