Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προβολών των ταινιών από Πέμπτη 26 Ιανουαρίου έως και Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023.

Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

FIREHEART (GR)

Ώρα Προβολής: 17.30 (ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/1 & ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1)

Σκηνοθεσία : Theodore Ty, Laurent Zeitoun

Σενάριο: Daphne Ballon

Ηθοποιοί ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Γιώτα Μηλίτση, Βασίλης Μήλιου, Ανδρέας Ευαγγελάτου, Δημήτρης Παπαδάτου, Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Λένα Μαραβέα, Άρης Πλασκασοβίτης,

Υπόθεση:

Από μικρό παιδί η Georgia Nolan είχε μόνο ένα όνειρο: να γίνει πυροσβέστης όπως ο πατέρας της. Δυστυχώς όμως για εκείνη, στη Νέα Υόρκη του 1932, δεν επιτρεπόταν στις γυναίκες να ακολουθήσουν τέτοια επαγγέλματα. Όταν όμως οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται μυστηριωδώς ένας προς ένα σε μια μεγάλη φωτιά που κατακαίει το Θέατρο Μπρόντγουεϊ, μια χρυσή ευκαιρία παρουσιάζεται για την Georgia. Υποδύεται τον “Joe”, έναν αμήχανο νεαρό και γίνεται μέλος της ομάδας πυροσβεστών που συγκαλείται εκτάκτως για να σταματήσει τον εμπρηστή. Η Georgia πρέπει να διατηρήσει κρυμμένη την αληθινή της ταυτότητα, ειδικά όταν ο πατέρας της αναλαμβάνει να ηγηθεί αυτής της έρευνας.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

——————————————————————————

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

PLANE

Ώρες Προβολής: 19.45-22.30

Σκηνοθεσία : Jean-Francois Richet

Σενάριο: Charles Cumming & J.P. Davis

Ηθοποιοί: Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An, Paul Ben-Victor, Remi Adeleke, Joey Slotnick, Evan Dane Taylor, Claro de los Reyes, Daniella Pineda

Υπόθεση:

Ένας πιλότος θα βρεθεί στη δίνη μιας εμπόλεμης ζώνης όταν εξαιτίας μιας καταιγίδας αναγκάζεται να προσγειώσει το επιβατηγό αεροσκάφος του σε ένα αφιλόξενο νησί. Η σωτηρία του πληρώματος και των επιβατών του εξαρτώνται από τον ίδιο.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων:

7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€)

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr