“Οι αγώνες για μια καλύτερη ζωή δεν μπορούν να μπουν σε διαρκή καραντίνα”, δήλωσε για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Ολόκληρη η δήλωση του Μίλτου Χατζηγιαννάκη για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις – η συζήτηση για το οποίο συνεχίζεται στην Επιτροπή της Βουλής:

“Η Νέα Δημοκρατία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και της προδιαγεγραμμένης πλέον νέας οικονομικής κρίσης, που βρίσκεται προ των πυλών, προσπαθεί με το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις να περιορίσει τη λαίλαπα των αντιδράσεων που έρχονται, αλλά, κυρίως, να περιορίσει τους ιστορικούς αγώνες του λαού για δικαιοσύνη και αλήθεια.

Αντί οι λαλίστατοι κατά τα άλλα Υπουργοί να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τη λίστα των ανύπαρκτων ΜΜΕ που έλαβαν εκατομμύρια ευρώ, αντί να παράσχουν εμπροσθοβαρή μέτρα για να αντέξει η κοινωνία από τη νέα κρίση, η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει να βάλει σε καραντίνα τον αντίλογο.

Μείναμε ασφαλείς σπίτι για να προστατευτεί η κοινωνία μας από την υγειονομική κρίση, όμως, τώρα θα αγωνιστούμε, ώστε να μην πληρώσουν την κρίση για άλλη μια φορά τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Οι αγώνες για μια καλύτερη ζωή δεν μπορούν να μπουν σε διαρκή καραντίνα και γι’ αυτό το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις θα μείνει ξεχασμένο, εν τοις πράγμασι, στο συρτάρι, όπως η λίστα Πέτσα.”

Πηγή: eviaportal.gr