Μετά την πολύπαθη Βόρεια Εύβοια, η Σοφία Νικολάου συνέχισε τις περιοδείες της, αυτή τη φορά στα νότια του νησιού και συγκεκριμένα στην Κάρυστο. Μια πόλη με σπουδαία ιστορία, εκπληκτική φύση και όμορφες παραλίες που επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, επιδιώκοντας να ενημερωθεί για τα προβλήματα όλου του νομού, συναντάται με τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους.

Στην Κάρυστο η κ. Νικολάου επισκέφτηκε το Δημαρχείο της πόλης και συνομίλησε με τον δήμαρχο, κ. Λευτέρη Ραβιόλο και την αντιδήμαρχο, κ. Μαρία Κανέλλου – Χουντάση.

Εν συνεχεία μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμεναρχείο και τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ της πόλης, όπου είχε συναντήσεις με εργαζόμενους και πολίτες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η επίσκεψη της κ. Νικολάου στο Νοσοκομείο Καρύστου, εκεί όπου έχουν μπει οι βάσεις για ένα σημαντικό έργο. Πρόκειται για τη δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, για την οποία η υποψήφια βουλευτής ενημερώθηκε από τον διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Τάσο Μίχα.

Οι επισκέψεις της κ. Νικολάου θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε όλη την Εύβοια.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr