Το Ντέρμπι Μπαρτσελόνα Μπάγερν Μονάχου Υποσχέται Συναρπαστικές Στιγμές στο UEFA Champions League

Το Ντέρμπι Μπαρτσελόνα Μπάγερν Μονάχου Υποσχέται Συναρπαστικές Στιγμές στο UEFA Champions League


Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League συνεχίζεται με συγκλονιστικές αναμετρήσεις. Στις 22:00 της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά το μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου. Η «Μπάρτσα» θα υποδεχθεί τους Βαυαρούς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, σε ένα από τα πιο εμβληματικά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Λεβαντόφσκι θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, ενώ και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνζι Φλικ, επιδιώκει να πάρει ρεβάνς από την Μπάγερν. Μαζί τους, η γερμανική ομάδα, με ηγέτη τον Χάρι Κεϊν, στοχεύει στη συνέχεια της νικηφόρας πορείας της, επιδιώκοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη επί των «μπλαουγράνα».

Η 16η αναμέτρηση ανάμεσα σε αυτές τις δύο κορυφαίες ομάδες υπόσχεται έντονες συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα. Με την περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Αντώνης Κατσαρός, ενώ αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η Post-Game εκπομπή με την ανάλυση του παιχνιδιού και πλούσια στιγμιότυπα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής, όπως Αταλάντα – Σέλτικ, Μπρεστ – Λεβερκούζεν, Ατλέτικο – Λιλ, Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ, Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό, Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας, Λειψία – Λίβερπουλ και Μπενφίκα – Φέγενορντ. Την εκπομπή θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Περπερίδης, με σχολιασμό από τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο.

Η καρδιά του UEFA Champions League χτυπά δυνατά στο MEGA.

Πηγή: newsbeast.gr