Αρχική Πολιτική Θεοδώρα Ακριώτου για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Χαλκίδα: Εμείς ξέρουμε – Η Εύβοια...

Θεοδώρα Ακριώτου για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Χαλκίδα: Εμείς ξέρουμε – Η Εύβοια ξέρει!

66
0

Αρχική/Πολιτική/Θεοδώρα Ακριώτου για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Χαλκίδα: Εμείς ξέρουμε – Η Εύβοια ξέρει!

  • Θεοδώρα Ακριώτου

Η Υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Εύβοιας Ακριώτου Θεοδώρα σχολιάζει την επικείμενη επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στην Εύβοια:

«Ντράπηκε και η ντροπή.

Στη Χαλκίδα το Σάββατο 6 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει σε κεντρικό ξενοδοχείο «ομιλία και ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες όπου θα επικεντρωθεί στην ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας, αλλά και στα έργα που έχουν δρομολογηθεί για τον νομό » σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία. Ξέρετε γιατί; Γιατί μπορεί.

Μπορεί, γιατί η επικοινωνιακή βιομηχανία του θα δείξει σε πανελλαδική μετάδοση ότι νοιάστηκε και κατάφερε να ανασυγκροτήσει τη Β. Εύβοια. Στο Κιλκίς, στη Πρέβεζα ή στη Ρόδο δεν θα μάθουν ποτέ από τα δελτία των 8 ότι δεν είναι αλήθεια! Δεν θα μάθουν ποτέ την ανέχεια και την απόγνωση που ακόμη βιώνουν οι βορειοευβοιώτες/σσες. Δεν θα μάθουν ποτέ για τον εμπαιγμό των αποζημιώσεων και για τα έργα που δεν έγιναν 2,5 χρόνια μετά. Δεν θα μάθουν ποτέ ότι ένας δασεργάτης πέθανε στο δρόμο για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας και ένας κτηνοτρόφος στην καρότσα αγροτικού γιατί δεν υπήρχε ΕΚΑΒ.

Μπορεί, γιατί είναι τόσο αλαζόνας και τόσο ανάλγητος! Θα έρθει για να δείξει ότι είναι άνετος και αγαπητός από τους αξιολύπητους παρατρεχάμενους αυτοδιοικητικους και ομογάλακτους Ευβοιώτες, ώστε να ανασκευάσει την εικόνα αποδρομής του, ειδικά στην Εύβοια!
Εμείς όμως ξέρουμε- Η Εύβοια ξέρει! Θα τους το αποδείξει την 21η Μάη!»

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr