Τα Δημοτικά Σχολεία του Μαρμαρίου, 1ο Καρύστου και 2ο Καρύστου επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Γρηγόρης Δάσκος. Συναντήθηκε με τους διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που προκύπτουν καθημερινά στις σχολικές μονάδες καθώς και τρόποι αντιμετώπισής των , ώστε η διδασκαλία των μαθημάτων να είναι αποτελεσματική προς όφελος των μαθητών.

Τονίστηκε η σημασία της δια ζώσης εκπαίδευσης, η ανάγκη επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών καθώς και η παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς. Επισημάνθηκε η ανάγκη τήρησης των νόμων, των προεδρικών διαταγμάτων και των εγκυκλίων που διέπουν την λειτουργία των σχολικών μονάδων. Ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, ευχαρίστησε τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων για το σημαντικό έργο που επιτελούν μέσα από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην εκπαίδευση και απάντησε σε ερωτήματα δ/ντων και εκπαιδευτικών για θέματα λειτουργίας των σχολείων.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Ελευθέριο Ραβιόλο και την Αντιδήμαρχο υπεύθυνη για θέματα παιδείας του δήμου κ. Μαρία Κανέλλου – Χουντάση με τους οποίους συζήτησαν θέματα που αφορούν στην συντήρηση των διδακτηρίων της περιοχής, στην κάλυψη των λειτουργικών δαπανών καθώς και στην ενίσχυση των σχολικών μονάδων με νέους σύγχρονους υπολογιστές.

Τέλος επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο Κριεζών όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κύμης κ. Σταυρούλα Ζαχαριά με την οποία συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής Κύμης – Αλιβερίου .

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr