Αρχική Πολιτική Συναντήσεις του Σπύρου Πνευματικού στη Χαλκίδα και παράδοση απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο...

Συναντήσεις του Σπύρου Πνευματικού στη Χαλκίδα και παράδοση απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Δροσιάς

37
0

Αρχική/Πολιτική/Συναντήσεις του Σπύρου Πνευματικού στη Χαλκίδα και παράδοση απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Δροσιάς

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με τη Νέα Δημοκρατία Σπύρος Πνευματικός το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου. Εκεί, συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Κωνσταντίνο Φλουρή, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα λειτουργίας των λιμενικών εγκαταστάσεων και ακτοπλοϊκής κίνησης στην περιοχή ευθύνης του Λιμεναρχείου. Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και εργαζομένους.

Στη συνέχεια, ο κ. Πνευματικός παρέδωσε έναν σύγχρονο φορητό απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Δροσιάς, κατάλληλο για χρήση σε σχολικό περιβάλλον. «Είναι σημαντικό όσο το δυνατόν περισσότεροι δημόσιοι χώροι να είναι εξοπλισμένοι με ένα μηχάνημα που μπορεί να σώσει κυριολεκτικά ζωές. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ να συμβάλλω με τον τρόπο αυτό στη μεγαλύτερη ασφάλεια της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας» τόνισε ο κ. Πνευματικός.

Τέλος, ο κ. Πνευματικός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ραδιοταξί Χαλκίδας κ. Νίκο Κακαλιά, καθώς και μέλη του Σωματείου, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα του κλάδου.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr