Αρχική Πολιτική Συναντήσεις Συμεών Κεδίκογλου με συλλόγους και σωματεία για την κλιματική κρίση

Συναντήσεις Συμεών Κεδίκογλου με συλλόγους και σωματεία για την κλιματική κρίση

18
0

Με τον Σύλλογο Εργαζομένων στην Αποκατάσταση Φυσικών Καταστροφών συναντήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Συμεών Κεδίκογλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει επανειλημμένα επισημάνει μέσα και έξω από τη Βουλή ότι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας είναι η έλλειψη οργανογράμματος και διοικητικής επάρκειας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής έχει επιδείξει προχειρότητα σχετικά με τη μετακίνηση των εργαζομένων από το υπουργείο Υποδομών στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΚΟ, Σωκράτης Φάμελλος, οι Τομεάρχες: Οικονομικών, Νίκος Παππάς, Εσωτερικών, Γιώτα Πούλου και Υποδομών και Μεταφορών, Χάρης Μαμουλάκης. Εκ μέρους του ΣΕΑΦΕΚ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Γεώργιος Μπαρδής, ο Γ. Γραμματέας Προκοπής Φωτεινόπουλος, η Ζαράγκα Καλλιόπη και η Τσέρμου Μαρία.

Ο Συμεών Κεδίκογλου συναντήθηκε στη συνέχεια με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και με μέλη του Σωματείου Πυροσβεστών Μακεδονίας, Θράκης και Βορείου Αιγαίου.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr