Αρχική Πολιτική Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας η Σοφία Νικολάου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας η Σοφία Νικολάου

88
0

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή κάθε Κυριακή να μπορούν οι Ευβοιώτες και όλοι οι Ελληνες, να παρακολουθούν τη θεία λειτουργία στις εκκλησίες της πατρίδας μας. Για όλους εμάς εδώ στην Εύβοια είναι ιδιαίτερη χαρά να μπορούμε να πηγαίνουμε σε λειτουργία που χοροστατεί ο άξιος ποιμενάρχης μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, κ. Χρυσόστομος.

Ακόμη μεγαλύτερη χαρά, ιερή κατάνυξη και σεβασμό για τη θρησκεία μας, φέρνει στους πιστούς η παρακολούθηση της χειροτονίας ενός διακόνου.

Όλα αυτά μαζί έγιναν το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Άνω Βάθεια. Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην θεία λειτουργία, μαζί με τον ιερέα της ενορίας, πατέρα Δημήτριο Αργύρη. Εκεί έγινε και η χειροτονία του διακόνου κ. Χρυσοστόμου.

Πλήθος πιστών παρακολούθησε αυτές τις όμορφες στιγμές και μεταξύ αυτών και η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια. κ. Σοφία Νικολάου.

Η κ. Νικολάου δεν παραλείπει ποτέ να επισκέπτεται ενορίες και μοναστήρια της Εύβοιας, να παρακολουθεί τη θεία λειτουργία και τα θρησκευτικά δρώμενα και να συνομιλεί με τους πιστούς.

Κι όπως δήλωσε και η ίδια μετά τη λειτουργία «είναι μεγάλη η χαρά μου κάθε φορά που βρίσκομαι με τους Ευβοιώτες σε κάποια εκκλησία του νομού μας. Ειδικά όταν ιερουργεί και χοροστατεί στη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, κ. Χρυσόστομος, ο οποίος προσφέρει πολλά στον τόπο μας και απολαμβάνει της αγάπης και του σεβασμού μας».

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr