Στο 2ο basketball camp με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα και προπονητή ακαδημιών Νίκο Οικονόμου, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χαλκιδέων, και ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Η Δήμαρχος έδωσε μετάλλια και αναμνηστικά στα παιδιά, συγχαίροντάς τους που αγαπούν τον αθλητισμό.«Το συγκεκριμένο τουρνουά έρχεται κι ενώνει κάθε καλοκαίρι όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και δίνει τη δυνατότητα να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τις καλοκαιρινές τους μέρες, γνωρίζοντας το μπάσκετ ακόμα περισσότερο.

Στον Δήμο Χαλκιδέων προσπαθούμε καθημερινά για την ανάδειξη του αθλητισμού και τη δημιουργία πρότυπων αθλητικών χώρων σε όλες τις γειτονιές. Εδώ, στο Κλειστό της Κανήθου, προχωρούμε στην ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του από εσάς. Συγχαρητήρια σε όλες κι όλους», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr