Ερώτηση κατατέθηκε στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με θέμα «Χωμάτινοι οι δρόμοι στην Φανερωμένη, της Νέας Αρτάκης, της Εύβοιας».

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης που κατατέθηκε στην Ελληνική Βουλή:

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Νέας Αρτάκης, του Δήμου Χαλκιδέων και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, οι δρόμοι της περιοχής Φανερωμένης, της Νέας Αρτάκης, της Εύβοιας, παραμένουν χωμάτινοι εδώ και δεκαετίες. Παρ΄ όλες τις επί μακρόν εκκλήσεις των κατοίκων για την αναγκαιότητα ασφαλτόστρωσης αυτών, παραμένουν χρόνια σε αυτήν την κατάσταση, με συνέπεια, η περιοχή να «πνίγεται» στην σκόνη το καλοκαίρι και στην λάσπη το χειμώνα. Επιπρόσθετα, η γενική κατάσταση της περιοχής είναι αποκαρδιωτική, λόγω των υπερυψωμένων φρεατίων, των αυτοσχέδιων συνδέσεων στο λειψό δίκτυο ομβρίων υδάτων, των άχρηστων χαντακιών και των πλημμυρισμένων υπογείων, ακόμη και με συνθήκες ηλιοφάνειας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεσθε να πεζοδρομήσετε και να ασφαλτοστρώσετε το οδικό δίκτυο της Φανερωμένης, της Νέας Αρτάκης, της Εύβοιας, καθώς επίσης να ευπρεπίσετε και να εξωραΐσετε την γενικότερη αποκαρδιωτική εικόνα της ευρύτερης ως άνω περιοχής;

Ο ερωτών Βουλευτής ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr