Αρχική Πολιτική Στην τελική ευθεία το Αλιευτικό Καταφύγιο στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας

Στην τελική ευθεία το Αλιευτικό Καταφύγιο στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας

64
0

Αρχική/Πολιτική/Στην τελική ευθεία το Αλιευτικό Καταφύγιο στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας

Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει το έργο κατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, το οποίο χρωστάμε στους κατοίκους του Άγιου Γεωργίου εδώ και 30 χρόνια, τόνισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου, στη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Γιώργο Κελαϊδίτη, παρουσία τεχνικών συμβούλων.
«Να ξεπεραστούν τα προβλήματα για να γίνει σωστά το έργο», επισήμανε ο Υφυπουργός διαβεβαιώνοντας την ισχυρή πολιτική βούληση για την περαίωσή του.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, τεχνικοί σύμβουλοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και οι υπάλληλοι του ΕΠΑλΘ κ. Γιώργος Κατής και κ. Καλλιόπη Κόντσα.

Ο κ. Κεδίκογλου συζήτησε διεξοδικά με τους παρεβρισκόμενους για την πορεία του εμβληματικού έργου, ώστε μετά την αποπεράτωσή του να προσφέρει ασφαλή ελλιμενισμό στα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη. «Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά καταφύγια βόρειας Εύβοιας», σημείωσε ο κ.Κελαϊδίτης.

Κατά τη συνάντηση, επιλύθηκαν τα τεχνικά θέματα που είχαν ανακύψει προκειμένου να ολοκληρωθεί η ένταξή του έργου και αναμένεται άμεσα η δημοπράτησή του.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr