Αρχική Οικονομία Στη Σχολή Πλοιάρχων Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης οι μαθητές/τριες του 2ου Γενικού...

Στη Σχολή Πλοιάρχων Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης οι μαθητές/τριες του 2ου Γενικού Λυκείου Αλιβερίου

65
0

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 οι μαθητές/-τριες όλων των τάξεων του 2ου Γενικού Λυκείου Αλιβερίου  στη Σχολή Πλοιάρχων Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης, όπου ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή της Σχολής κ. Θεοδωρόπουλο για το έργο, το πρόγραμμα σπουδών, τις ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρει η Σχολή και από τους τελειόφοιτους σπουδαστές για τον προσομοιωτή γέφυρας πλοίου, όπου αυτοί εκπαιδεύονται στη ναυσιπλοΐα μέσω των οργάνων.

Η Α.Ε.Ν. ανήκει στην Ανώτατη Βαθμίδα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπαιδεύει μελλοντικούς Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού που θα στελεχώσουν τον ελληνικό στόλο.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας με τίτλο «Από το Λύκειο στο χώρο Εργασίας – Μελέτη περίπτωσης επαγγελμάτων από τα προσφερόμενα Επιστημονικά Πεδία» που συντονίζει η εκπαιδευτικός Κονδύλω Γλάρου, προκειμένου οι μαθητές/-τριες να ενημερωθούν για τα ναυτικά επαγγέλματα και την σταδιοδρομία στη θάλασσα. Τους μαθητές/-τριες συνόδεψαν επίσης οι εκπαιδευτικοί Ελένη Ηλία και η Αθηνά Πούρη.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr