Αρχική Πολιτική Στάθης Παπανδρέου: Τα food pass είναι μία ακόμη κοροϊδία του κόσμου

Στάθης Παπανδρέου: Τα food pass είναι μία ακόμη κοροϊδία του κόσμου

68
0

Αρχική/Πολιτική/Στάθης Παπανδρέου: Τα food pass είναι μία ακόμη κοροϊδία του κόσμου

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας με την Ελληνική Λύση Στάθης Παπανδρέου κατηγορεί την Κυβέρνηση για κοροϊδία προς το λαό με τα επιδόματα food pass αλλά και την συνολική διαχείριση της οικονομικής κρίσης.

Ακολουθεί το κείμενο του υποψήφιου βουλευτή:

Τα food pass που υπόσχεται η κυβέρνηση είναι μια ακόμη κοροϊδία του κόσμου, ο οποίος στενάζει από την οικονομική κρίση που σύντομα γίνεται επισιτιστική.

Εάν θέλεις να κατεβάσεις τις τιμές δεν έχεις παρά να δώσεις ώθηση στην Ελληνική Πρωτογενή παραγωγή. Αλλά η κυβέρνηση μόνο αυτό δεν θέλει, αφού προτιμά να θησαυρίζουν οι μεγάλες αλυσίδες τροφίμων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ληλάντιο Πεδίο στη Χαλκίδα. Αυτή η εύφορη γη που επί χιλιάδες χρόνια τάιζε τον πληθυσμό και έγινε αιτία ακόμη και για τοπικούς πολέμους στην αρχαιότητα.

Σήμερα, το Ληλάντιο Πεδίο είναι ξερό. Μια θεομηνία πριν λίγα χρόνια, προκάλεσε ζημιά στο σύστημα άρδευσης με τις αμπολές, η οποία ποτέ δεν επισκευάστηκε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν τα δικαιώματα καλλιέργειας από πολλούς αγρότες που δεν καλλιέργησαν τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης νερού, ενώ δυσκόλεψαν και το καθεστώς αδειοδότησης νέων γεωτρήσεων.

Ηθελημένα κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή της πιο εύφορης πεδιάδας της Ελλάδας. Όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα που το πάνε και τι θέλουν να κάνουν. Δεν θα τους αφήσουμε.

Η Ελληνική Λύση είναι εδώ για να σταματήσει η καταστροφή. Ερχόμαστε!

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr