Αρχική Πολιτική Σοφία Νικολάου: Να βοηθήσουμε όλοι το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Σοφία Νικολάου: Να βοηθήσουμε όλοι το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

84
0

Αρχική/Πολιτική/Σοφία Νικολάου: Να βοηθήσουμε όλοι το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Γέμισε όμορφες φωνές, χαρά κι αισιοδοξία για το μέλλον η Ιστιαία, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τοπικού τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Από το 1932, δηλαδή για πάνω από 90 χρόνια, ο Οδηγισμός προσφέρει σε παιδιά και νέους σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερα από 10.000 μέλη. Τεράστια και η προσφορά για τα παιδιά της Ιστιαίας και της ευρύτερης περιοχής καθώς μαθαίνουν τις μοναδικές αξίες της συντροφικότητας, της συνεργασίας, της σημασίας που έχει η προσφορά και η αλληλεγγύη, αλλά και της αγάπης για το περιβάλλον. Τα Αστέρια, τα Πουλιά και οι Οδηγοί τους διοργάνωσαν ένα μοναδικό πάρτι για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και να ευχηθούν για μια καλή χρονιά.

Και είναι ιδιαίτερη τιμή για όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή προκειμένου να τιμήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται. Δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Σοφία Νικολάου. Η κ. Νικολάου μίλησε με τα παιδιά και τους μεγάλους, ενημερώθηκε για το έργο που επιτελούν και υποσχέθηκε να είναι μαζί τους σε ό,τι χρειαστούν.

Σε δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής προέτρεψε τις οικογένειες να κατευθύνουν τα παιδιά τους στον Οδηγισμό, να τα κάνουν προσκοπάκια, και τόνισε: «Ολοι πρέπει να βοηθήσουμε για να κάνει πραγματικότητα το όραμά του το τοπικό τμήμα Ιστιαίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η Πολιτεία, οι απλοί πολίτες, οι επιχειρηματίες πρέπει να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε ώστε χιλιάδες παιδιά να ζουν μοναδικές στιγμές κι εμπειρίες και να εκπαιδεύονται για να γίνουν χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία.

Ευχαριστώ για τη μοναδική ευκαιρία που μου δόθηκε να βρεθώ ανάμεσα σ’ αυτά τα παιδιά και στους Οδηγούς τους και να τους εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για όσα κάνουν καθημερινά».

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr