Περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια, πραγματοποίηση για άλλη μια φορά η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Σοφία Νικολάου. Η κ. Νικολάου, η οποία έχει ανοίξει γραφείο στην Ιστιαία και καταγράφει τα προβλήματα των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας, είχε σειρά συναντήσεων χθες, όπως και κάθε Δευτέρα. Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής, στην Αιδηψό επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Σταθμό για να ακούσει τους αστυνομικούς της περιοχής.

Ο Σταθμός χρειάζεται περαιτέρω στήριξη και ενίσχυση με υλικοτεχνική υποδομή, προκειμένου να αντιμετωπίσει καλύτερα τα θέματα ασφάλειας και τάξης, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου υπάρχει μεγάλη τουριστική κίνηση.

Εν συνεχεία η κ. Νικολάου μετέβη σε συσκευαστήριο σύκων στην περιοχή και συνομίλησε με τους εργαζόμενους σε μια από τις πρότυπες μονάδες που επεξεργάζονται το μοναδικό αυτό προϊόν.

Το σύκο της Εύβοιας έχει ήδη κατακτήσει την ελληνική αγορά αλλά και ξένες χώρες και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη όλου του νομού, αρκεί να στηριχθεί και να δοθούν περαιτέρω κίνητρα για την αύξηση της παραγωγής.

Τελευταία επίσκεψη στις Γούβες, σε μια περιοχή που υπέστη μεγάλες καταστροφές από τις πυρκαγιές. Εκεί όπου οι κάτοικοι, και κυρίως τα παιδιά, δίνουν μάχη για να επιβιώσουν. Και αυτό το κάνουν και μέσω του αθλητισμού, μέσω του Α.Ο. «Ευβοϊκός Γουβών», όπου πολλά παιδιά βρίσκουν διέξοδο στο ποδόσφαιρο.

Και όπως τόνισε η κ. Νικολάου, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές γιατί με την προσπάθειά τους «ποιούν ήθος».

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr