Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τιμήθηκε και φέτος στην πόλη της Χαλκίδας η επέτειος της Εθνικής αντίστασης. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος στις δηλώσεις του έστειλε μήνυμα ενότητας σε όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είναι ημέρα μνήμης και τιμής για την Εθνική μας Αντίσταση. Να θυμόμαστε τα επιτεύγματα όσων έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για την ελευθερία και να διδασκόμαστε από την ιστορία. Αξίζει να θυμόμαστε πόσο σημαντικό είναι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι, γιατί όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε κίνδυνο».

Ο Υφυπουργός και Βουλευτής Εύβοιας, συμμετείχε το πρωί στη δοξολογία στον Ναό του Αγίου Νικολάου όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της περιοχής, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Αγ. Νικολάου, προσκλητήριο νεκρών και τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη τους.

Στην τελετή συμμετείχαν, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα. Έλενα Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Βαγγέλης Κούκουζας, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr