Αρχική Πολιτική Πράξη ευθύνης να στηρίξουμε όλοι τον αγώνα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Πράξη ευθύνης να στηρίξουμε όλοι τον αγώνα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

76
0

Αρχική/Πολιτική/Πράξη ευθύνης να στηρίξουμε όλοι τον αγώνα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Χαλκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Παλίρροια, παρευρέθηκε ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, συνοδευόμενος από την σύζυγό του γιατρό και Καθηγήτρια Πυρηνικής Ιατρικής ΕΚΠΑ κα Σοφία Χατζηϊωάννου.

Ο Σπύρος Πνευματικός συνεχάρη όλα τα μέλη για τη συνεχή εθελοντική προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν τους πολίτες για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία της νόσου του καρκίνου, αναγνωρίζοντας τη μακρόχρονη προσφορά τους στην κοινωνία.

Όπως επισημάνθηκε, είναι χρέος όλων να στηρίξουν και να ενισχύσουν τη δράση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την κινητοποίηση του γενικού πληθυσμού και κυρίως της νεολαίας για όλα τα θέματα, που αφορούν στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Τη νέα χρονιά στόχος είναι να εντατικοποιηθούν οι προληπτικοί έλεγχοι και οι εξετάσεις ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, συμβάλλοντας στην μείωση των ανισοτήτων σε τομείς της υγείας, όπως είναι η πρόσβαση σε προγράμματα έγκαιρης ανίχνευσης και διάγνωσης.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Μοιραστείτε το

Go to Top

Πηγή: eviaportal.gr