Πανικός έχει πιάσει, μαθαίνουμε, τα παλιά και νέα πολιτικά «τζάκια» της Εύβοιας, από την καθημερινή δραστηριότητα της υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Σοφίας Νικολάου. Τέτοιος πανικός, μάλιστα, που παραγγέλνουν τη μια μετά την άλλη τις δημοσκοπήσεις προκειμένου με κάποιο τρόπο που πιστεύουν οι ίδιοι να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.

Βουλευτές χωρίς καμιά επαφή με την πραγματικότητα του τόπου, εξαφανισμένοι εδώ και 3,5 χρόνια και από την Εύβοια και από τη Βουλή, προσπαθούν τώρα να δείξουν ότι βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των πολιτών.

Ακόμη και χτυπήματα κάτω από τη μέση επιλέγουν να δώσουν, ακόμη και στημένα γκάλοπ να φτιάξουν.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ρίξει στην εκλογική μάχη την πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της Εύβοιας.

Εκεί που οι πολίτες δεν έβλεπαν βουλευτή ή υπουργό παρά μόνο στα… όνειρά τους, τώρα βλέπουν ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά. Και υποψήφιους που βάζουν πρώτα την Εύβοια και τα προβλήματά της.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι γκάλοπ πολλή μεγάλης εταιρείας δημοσκοπήσεων έχει προκαλέσει πανικό σε νυν βουλευτές οι οποίοι βλέπουν να χάνονται στην ανυπαρξία που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, ακόμη και για όσους θεωρούν σίγουρους τους εαυτούς τους για μια θέση στη Βουλή. Γιατί όπως μας έλεγε και κάποιος πολύ καλός γνώστης των γκάλοπ «οι Ευβοιώτες βαρέθηκαν τα μεγάλα λόγια, τους αυτόκλητους σωτήρες και τους πολιτευτές που απουσιάζουν διαρκώς». Και ο ο νοών νοήτω…

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr