Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 2 πρώτες ημέρες της Evia Island Regatta! Το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 διεξήχθει μια inshore ιστιοδρομία απόστασης περίπου 10 ν.μ., όπου τα σκάφη και των δυο κατηγοριών εκκίνησαν μαζί στις 16:00, με τον άνεμο να πνέει από βόρειες διευθύνσεις και ένταση που δεν ξεπέρασε τα 7 knots. Εν τέλη σχεδόν όλα τα σκάφη τερμάτισαν με επιτυχία, με την βοήθεια της τοπικής μπουκαδούρας μετά από τρεις ώρες αγώνα.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου τα σκάφη της κατηγορίας Sport, έπειτα από μισή ώρα αναβολή, εκκίνησαν στις 11.30 την για την δεύτερη inshore ιστιοδρομία, η οποία έπειτα από επιβράχυνση που αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνων ήταν απόστασης περίπου 19 ν.μ. Τα σκάφη της κατηγορίας Performance συμμετείχαν σε τρεις ιστιοδρομίες όρτσα πρίμα απόστασης 3×6 ν.μ. η κάθε μια. Ο άνεμος πνεόντας από σταθερές βόρειες διευθύνσεις με ένταση που δεν ξεπέρασε τα 15 knots, μετέτρεψε την πολύ ζεστή Κυριακή σε ιδανική μέρα για ιστιοπλοΐα.

Το όμορφο αυτό Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται με μια ξεχωριστή εκδήλωση – απονομή στο Xenia Bar Restaurant όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την φανταστική θέα της Χαλκίδας από ψηλά.

Ακολουθείστε μας στο Google News Πηγή: eviaportal.gr