Νέο Μοντέλο Συνιδιοκτησίας Πολυτελών Κατοικιών στην Ελληνική Αγορά του Real Estate

Νέο Μοντέλο Συνιδιοκτησίας Πολυτελών Κατοικιών στην Ελληνική Αγορά του Real Estate


Η OWNERS κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά του real estate, φέρνοντας ένα νέο πρότυπο συνιδιοκτησίας πολυτελών εξοχικών κατοικιών. Με το μοντέλο της, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν ένα ποσοστό στην κατοικία των ονείρων τους, πληρώνοντας μόλις το 1/6 της τιμής και αποφεύγοντας τα βάρη ενός παραδοσιακού ιδιοκτήτη.

Η επιχείρηση εστιάζει στη φιλοσοφία «Ιδιοκτησία που τη μοιράζεσαι, πολυτέλεια που σου ανήκει» και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση του ακινήτου. Αυτό σημαίνει ότι οι συνιδιοκτήτες απελευθερώνονται από την ανάγκη να ασχολούνται με την ασφάλιση, τους λογαριασμούς, τη συντήρηση ή τον καθαρισμό, καθώς η OWNERS φροντίσει για όλα αυτά. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει αναλώσιμα είδη για τη διαμονή των ενοίκων.

Η πλατφόρμα της OWNERS επιτρέπει στους συνιδιοκτήτες να έχουν πλήρη έλεγχο του ακινήτου μέσω της εφαρμογής OWNERS App. Εδώ, μπορούν να κάνουν κρατήσεις ανάλογα με το ποσοστό τους ακόμη και σε περιόδους υψηλής ζήτησης, ενώ έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τον home manager του σπιτιού συνεχώς. Η εφαρμογή προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, από παραγγελίες φαγητού μέχρι ειδικές απαιτήσεις, όπως διοργάνωση ειδικών δείπνων.

Σύμφωνα με έρευνα της RE/MAX για το 2023, η συνιδιοκτησία δεύτερης κατοικίας αποκτά έδαφος στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να κατέχει την 9η θέση σε όρους ενδιαφέροντος. Ποσοστό 67% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα θεωρούν ότι η συνιδιοκτησία αποτελεί έξυπνη λύση απέναντι στην αύξηση των τιμών των ακινήτων. Στην Ευρώπη γενικά, το 65% θα σκεφτόταν τη συνιδιοκτησία, με τα υψηλότερα ενδιαφέροντα να παρατηρούνται στην Τουρκία και τη Ρουμανία.

Ο κ. Κώστας Παππάς, συνιδρυτής της OWNERS, τονίζει ότι αυτό το νέο μοντέλο είναι οικονομικά προσιτό και καινοτόμο, και ότι η εταιρεία ανταγωνίζεται δυναμικά τις ανανεούμενες ανάγκες του ελληνικού real estate, ενσωματώνοντας υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις σχέσεις μεταξύ των συνιδιοκτητών.

Η OWNERS έχει διαμορφώσει ένα χαρτοφυλάκιο από πολυτελή ακίνητα σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, εξασφαλίζοντας θεαματική θέα και σύγχρονες ανέσεις. Κάθε κατοικία έχει επιλεγεί με προσοχή, διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα που απαιτούν οι πελάτες της.

Πηγή: newsbeast.gr