Καινοτόμο Συμπλήρωμα Διατροφής που Σταματά το Τσιμπολόγημα και Βοηθά στην Απώλεια Βάρους

Καινοτόμο Συμπλήρωμα Διατροφής που Σταματά το Τσιμπολόγημα και Βοηθά στην Απώλεια Βάρους


Το LOSEBIG SPRAY, ένα επαναστατικό συμπλήρωμα διατροφής που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και παράγεται από την Amhes Pharma, προσφέρει άμεση λύση στο τσιμπολόγημα και συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί μέσω της δύναμης των γεύσεων και των συστατικών του, όπως το χρώμιο και το France Lilac, γνωστός φορέας μετφορμίνης. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι, όταν χρησιμοποιείται, το LOSEBIG SPRAY μειώνει την όρεξη και προάγει την αίσθηση του κορεσμού.

Η ανθρώπινη μύτη έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει πάνω από 10.000 γεύσεις, πολλές από τις οποίες μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην απώλεια βάρους. Το άρωμα του LOSEBIG SPRAY ενεργοποιεί τους υποδοχείς στον εγκέφαλο, καθιστώντας μας ικανοποιημένους από μικρότερες μερίδες τροφής και συμβάλλει στον έλεγχο της πρόσληψης. Αυτή η διαδικασία χαρακτηρίζεται ως «αισθητικός κορεσμός».

Η χρήση του LOSEBIG SPRAY είναι απλή και ευχάριστη, καθώς μπορείτε να το έχετε μαζί σας οποιαδήποτε στιγμή. Όταν νιώθετε την ανάγκη για τσιμπολόγημα ή βουλιμία, αρκεί να ψεκάσετε 2-3 φορές στο στόμα σας για να αποκτήσετε άμεση ανακούφιση.

Η σύνθεση του LOSEBIG SPRAY περιλαμβάνει φυσικά αρώματα όπως βανίλια, μέντα, μπανάνα, πράσινο μήλο και γκρέιπφρουτ, τα οποία, σύμφωνα με μελέτες, καταστέλλουν την όρεξη. Το προϊόν πληροί όλες τις προϋποθέσεις παρασκευής και φέρει πιστοποίηση από τον ΕΟΦ ως συμπλήρωμα διατροφής και παρασκευάζεται σε ελεγχόμενες συνθήκες από τον FDA και τον ΕΟΦ.

Μια μεγάλη κλινική μελέτη του LOSEBIG SPRAY θα ολοκληρωθεί το 2024 στην Ελλάδα υπό τη διεύθυνση του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, με προσδοκίες για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έτσι, το LOSEBIG SPRAY όχι μόνο φέρνει καινοτομία, αλλά τίθεται και υπό επιστημονική έρευνα που αναμένεται να επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητά του.

Μπορείτε να αποκτήσετε το LOSEBIG SPRAY μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.losebig.gr ή στα φαρμακεία.

Πηγή: newsbeast.gr