Ημερίδα Καριέρας στην Αθήνα με 6000 Δουλειές για Ψάξιμο

Ημερίδα Καριέρας στην Αθήνα με 6000 Δουλειές για Ψάξιμο


Την Παρασκευή και το Σάββατο, 18 και 19 Οκτωβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας», διοργανωμένη από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι 190 επιχειρήσεων, οι οποίοι αναζητούν προσωπικό για περισσότερες από 6.000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, συγκεκριμένα στη διεύθυνση Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 121 34, και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι από 10:00 έως 18:00. Η είσοδος είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-okt2024.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με τα στελέχη των επιχειρήσεων, χωρίς να απαιτείται ραντεβού. Θα μπορούν να ανακαλύψουν τις πιο περιζήτητες ειδικότητες, να υποβάλουν το βιογραφικό τους και να συμμετάσχουν σε επιτόπιες συνεντεύξεις εργασίας. Είναι σημαντικό να έχουν μαζί τους αρκετά αντίγραφα του βιογραφικού τους, καθώς οι ευκαιρίες για ομιλία με τις επιχειρήσεις θα είναι πολλές.

Επιπλέον, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό βιογραφικών και να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τις ειδικότητες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr/imera-karieras-athina-eidikotites=.

Πηγή: newsbeast.gr