Η Αθηνά Γαλλή Φέρνει Νέα Όραση στην Ελληνική Βιομηχανία Φωτισμού και Μεταποίησης

Η Αθηνά Γαλλή Φέρνει Νέα Όραση στην Ελληνική Βιομηχανία Φωτισμού και Μεταποίησης


Η Αθηνά Γαλλή, μέτοχος της εταιρείας «Γαλλής Φωτιστικά» και υποψήφια στο τμήμα Μεταποιητικού του ΕΒΕΑ, φέρνει την εμπειρία της στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής φωτιστικών, εστιάζοντας στην αναγκαία αναβάθμιση των υποδομών και την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών. Ως επιχειρηματίας, έχει στόχο να ενισχύσει τη διεθνοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων.

Εξωστρέφεια και Διεθνείς Αγορές: «Η εξαγωγική ανάπτυξη είναι ζωτικής σημασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας. Θα στηρίξω την προώθηση ελληνικών προϊόντων σε νέες αγορές, ειδικά στον τομέα του εξειδικευμένου φωτισμού, που έχει μεγάλο δυναμικό για διεθνή αναγνώριση».

Τεχνολογική Καινοτομία και Αναβάθμιση: «Η ενσωμάτωση σύγχρονων τεχνολογιών, όπως ο ψηφιακός σχεδιασμός, και οι πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης είναι απαραίτητες για να ανταγωνιστούμε διεθνώς. Στόχος μου είναι να προωθήσω την υιοθέτηση Industry 4.0 λύσεων από περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητάς τους».

Ενεργειακή Αποδοτικότητα και Βιωσιμότητα: «Ο φωτισμός είναι ένας από τους τομείς με τη μεγαλύτερη επίδραση στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και της βιομηχανίας. Θα εργαστώ για την υποστήριξη πρωτοβουλιών που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν βιώσιμες λύσεις φωτισμού και να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα».

Με την προώθηση της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της εξωστρέφειας, η Αθηνά Γαλλή στοχεύει να προσφέρει μια νέα προοπτική για την ελληνική βιομηχανία μεταποίησης.
Πηγή: newsbeast.gr