Έγκαιρη Καταβολή Συντάξεων Νοεμβρίου Λόγω Αργίας

Έγκαιρη Καταβολή Συντάξεων Νοεμβρίου Λόγω Αργίας


Η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου θα γίνει σε δύο δόσεις λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου. Οι μη μισθωτοί θα λάβουν τις συντάξεις τους στις 25 Οκτωβρίου, ενώ οι μισθωτοί θα τις πάρουν στις 30 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως Ταμεία Μη Μισθωτών (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), καθώς και οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον νόμο 4387/2016. Επίσης, θα καταβληθούν όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα για Μη Μισθωτούς και Μισθωτούς.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 30 Οκτωβρίου, θα γίνουν οι πληρωμές των κύριων συντάξεων από τα τέως Ταμεία Μισθωτών, όπως τα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, ΟΤΕ και ΔΕΗ, καθώς και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Για την κατοχύρωση της ορθότητας των πληρωμών, οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών και των επικουρικών συντάξεων του Δημοσίου θα καταβάλλονται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, όπως και οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών.

Πηγή: newsbeast.gr