Ευκαιρίες Καριέρας στην Αθήνα με την Διοργάνωση Ημερών Καριέρας

Ευκαιρίες Καριέρας στην Αθήνα με την Διοργάνωση Ημερών Καριέρας


Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) θα διεξάγει την δεύτερη εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» στην Αθήνα για το 2024, η οποία θα συγκεντρώσει 190 επιχειρήσεις από διάφορους τομείς της οικονομίας. Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας θα ξεπεράσουν τις 6.000, συμπεριλαμβάνοντας θέσεις για κάθε επίπεδο εκπαίδευσης και ειδίκευσης, καταγράφοντας έτσι ρεκόρ στη συμμετοχή επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 12134), και οι ώρες λειτουργίας θα είναι από 10:00 έως 18:00. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των επιχειρήσεων, που έχουν ανάγκη από προσωπικό, χωρίς να απαιτείται προγραμματισμένο ραντεβού. Έτσι, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις πιο ζητούμενες δεξιότητες και να εξερευνήσουν τις επαγγελματικές ευκαιρίες που ανταγωνίζονται τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις προέρχονται από πολλούς τομείς, όπως η βιομηχανία (τροφίμων, ενδυμάτων, καλλυντικών, χημικών κ.ά.), το εμπόριο (λιμπρο πώς, ειδών ένδυσης, οικιακών προϊόντων), οι κατασκευές, οι τηλεπικοινωνίες, η ανανεώσιμη ενέργεια, οι υπηρεσίες (τραπεζικές, συμβουλευτικές, ιατρικές), η ψηφιακή οικονομία, οι μεταφορές, ο τουρισμός, η εστίαση και η ψυχαγωγία.

Οι ειδικότητες που αναζητούν οι επιχειρήσεις περιλαμβάνουν ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, χημικούς μηχανικούς, τεχνολόγους τροφίμων, σύμβουλους πωλήσεων, καθώς και θέσεις στον τομέα της υγείας, του τουρισμού και της πληροφορικής. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απευθυνθούν σε στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις και τις δράσεις της ΔΥΠΑ. Παράλληλα, θα υπάρχουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι που θα παρέχουν οδηγίες σχετικά με τις συνεντεύξεις και τα βιογραφικά.

Πηγή: newsbeast.gr