Ευκαιρίες Καριέρας στην Αθήνα με Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας

Ευκαιρίες Καριέρας στην Αθήνα με Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας


Στην Αθήνα, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας», στο πλαίσιο της αναζήτησης ανθρώπινου δυναμικού για περισσότερες από 6.000 θέσεις εργασίας. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι 190 επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 121 34) την Παρασκευή και το Σάββατο, 18 – 19 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00, με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Πληροφορίες για τη δήλωση συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΥΠΑ.

Κατά την διάρκεια των «Ημερών Καριέρας», οι αναζητούντες εργασία θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν άμεσα με στελέχη επιχειρήσεων, χωρίς ραντεβού, και να υποβάλουν το βιογραφικό τους το οποίο μπορούν να έχουν έτοιμο σε αρκετές αντίγραφα. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα διενεργήσουν επιτόπιες αρχικές συνεντεύξεις, με στόχο να βρουν τους κατάλληλους υποψηφίους που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Επιπλέον, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικός χώρος (info corner) όπου στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τις ειδικότητες και τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.

Πηγή: newsbeast.gr